Όροι και Προϋποθέσεις των Κέντρων Ξένων Γλωσσών ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ

Αυτή η ιστοσελίδα αποτελεί ιδιοκτησία και διαχειρίζεται από το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ. Παρακαλούμε διαβάστε προσεχτικά αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις που αποτελούν τους όρους χρήσης αυτής της ιστοσελίδας όπως παρέχονται από το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ.

Υποχρεώσεις χρήστη

Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας ισοδυναμεί με αναγνώριση και αποδοχή αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων, και ενεργοποιείται την ημερομηνία την οποία για πρώτη φορά χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Με την πρόσβαση σας, χρησιμοποιώντας και/ή "κατεβάζοντας" υλικό από αυτήν την ιστοσελίδα, συμφωνείτε εκ μέρους σας και εκ μέρους κάθε οντότητας και προσώπου να συμμορφωθείτε με τους Όρους και Προϋποθέσεις που ακολουθούν.

Το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ παρακρατεί το δικαίωμα αν αλλάζει αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις οποιαδήποτε στιγμή και αποτελεί ευθύνη σας να συμμορφώνεστε με αυτούς τους όρους όποτε έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα. Η συνεχής χρήση σας αυτής της ιστοσελίδας έπειτα από τις αλλαγές συντελεί στην παραδοχή σας αυτών των τροποποιημένων Όρων και Προϋποθέσεων.

Εάν αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις δεν αποδεχτούν πλήρως, δεν θα έχετε πρόσβαση στα περιεχόμενα αυτής της ιστοσελίδας και οπότε θα πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν την ιστοσελίδα άμεσα.

Πνευματική ιδιοκτησία

Τα ονόματα, εικόνες και σύμβολα που ταυτοποιούν το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ αποτελούν ιδιοκτησία του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ. Οτιδήποτε παρέχεται εδώ δεν πρέπει να ερμηνευθεί με υπόνοια.

Όλη η πνευματική ιδιοκτησία, σύμβολα και δικαιώματα σ αυτήν την ιστοσελίδα (συμπεριλαμβανομένου η σχεδίαση, ρύθμιση, εικόνα και/ή αισθητική) και όλου του υλικού και περιεχομένων που παρέχονται ως τμήμα αυτής της ιστοσελίδας παραμένουν πάντοτε ιδιοκτησία του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ. Όποτε επισκέπτεστε την ιστοσελίδα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ, συμφωνείτε ότι πράττετε έτσι μόνο για τη δική σας προσωπική, μη-εμπορική χρήση. Συμφωνείτε να μην αποθηκεύσετε (συμπεριλαμβανομένου οποιοδήποτε άλλης ιστοσελίδας), διανείμετε, μεταδώσετε, εκπέμψετε, εκμεταλλευτείτε εμπορικά ή να τροποποιήσετε με οποιοδήποτε τρόπο υλικό ή περιεχόμενο χωρίς την προηγούμενη έγγραφη έγκριση του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ.

Καταχώρηση δεδομένων

Οποιαδήποτε πληροφορία ή δεδομένα μεταδίδετε ή καταχωρείτε σ αυτήν την ιστοσελίδα δεν είναι εμπιστευτικά και ανήκουν αποκλειστικά στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ. Οι πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ για κάθε σκοπό, συμπεριλαμβανομένου αλλά και χωρίς να περιορίζονται σε αναπαραγωγή, ανακοίνωση σε τρίτα πρόσωπα, αναμετάδοση, εκπομπή, ή καταχώρηση κατά την κρίση του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ.

Όροι χρήσης

Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας επιτρέπεται μόνο για νόμιμους σκοπούς, με τρόπο που να μην εμποδίζει δικαιώματα ή να περιορίζει ή να απαγορεύει τη χρήση ή απόλαυση αυτής της ιστοσελίδας από τρίτο πρόσωπο. Τέτοιος περιορισμός ή απαγόρευση συμπεριλαμβάνει δυσφημιστική συμπεριφορά και μπορεί να προκαλέσει δυσφορία σε οποιοδήποτε πρόσωπο.

Περιορισμένες ευθύνες

Πληροφορίες και άλλο υλικό που συμπεριλαμβάνεται σ αυτήν την ιστοσελίδα ίσως εμπεριέχουν ανακρίβειες και τυπογραφικά λάθη. Το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ δεν εγγυάται την ακρίβεια ή ολοκλήρωση των πληροφοριών και υλικού. Το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ παρακρατεί το δικαίωμα, κατά τη κρίση του, να διορθώνει οποιαδήποτε λάθη ή παραλείψεις σε οποιοδήποτε τμήμα της ιστοσελίδας και να κάνει αλλαγές στην ιστοσελίδα και στο υλικό, στα προγράμματα, υπηρεσίες και τιμές που περιγράφονται στην ιστοσελίδα οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

Το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ δεν εγγυάται ότι οι λειτουργίες που περιέχονται σ αυτήν την ιστοσελίδα θα είναι χωρίς διακοπή ή χωρίς λάθη ή ότι ελαττώματα θα διορθωθούν ή ότι αυτή η ιστοσελίδα ή ο διακομιστής ο οποίος το κάνει διαθέσιμο είναι χωρίς ιούς ή "bugs". Το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ δεν παρουσιάζει την πλήρη λειτουργικότητα, ακρίβεια ή αξιοπιστία οποιαδήποτε στιγμή αυτής της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας οποιωνδήποτε χαρακτηριστικών της ιστοσελίδας, σε οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση ή ευθύνη.

Υπηρεσίες

Όλες οι αναφερόμενες υπηρεσίες σε αυτή την ιστοσελίδα υπόκεινται σε θέματα διαθεσιμότητας. Επιπλέον, όλες οι αναφορές στις υπηρεσίες του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ έχουν εφαρμογή μόνο στην Ελλάδα.

Αποζημίωση

Συμφωνείτε να αποζημιώσετε το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ από και ενάντια όλων των διεκδικήσεων, ζημιών, εξόδων, και ευθυνών με οποιοδήποτε τρόπο με την είσοδο σας στην ιστοσελίδα.

Νόμοι και δικαιοδοσία

Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις εφαρμόζονται σε συμφωνία με τους νόμους της Ελλάδας. Διαφωνίες που προκύπτουν υπόκεινται αποκλειστικά στη δικαιοδοσία των ελληνικών δικαστηρίων

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.