Γιατί να επιλέξετε εμάς

Μέθοδος Εκπαίδευσης

Το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ εξειδικεύεται στην προετοιμασία μαθητών στα πτυχία ξένων πανεπιστημίων και οργανισμών και τους υποστηρίζει κατά τη διάρκεια όλης αυτής της διαδικασίας. Για αυτό το λόγο είμαστε επιτυχημένοι.

Τα Κέντρα μας

Τα κέντρα μας είναι σύγχρονα, μοντέρνα και άνετα, με φυσικό φωτισμό και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Παρέχουμε:

  • φωτεινές, μοντέρνες και ευρύχωρες αίθουσες με φυσικό εξαερισμό
  • εκπαίδευση με λίγα παιδιά μέσα στη τάξη και σε απόσταση 1,5 μέτρο μεταξύ τους
  • την πιο εξελιγμένη ψηφιακή πλατφόρμα, Διαδίκτυο οπτικών ινών υπερυψηλής ταχύτητας και διαδραστικούς πίνακες
  • συχνή απολύμανση και αντισηπτικά σε όλους τους χώρους
Καθηγητές με φήμη

Οι καθηγητές μας είναι πιστοποιημένη επαγγελματίες πανεπιστημιακού επιπέδου με εμπειρία ετών. Βρίσκονται εδώ για να σας υποστηρίζουν και να διαβεβαιώσουν τη σωστή εκπαίδευση σας καθ'όλη την διάρκεια των σπουδών σας.

Άριστα αποτελέσματα

Οι μαθητές του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ έχουν άριστα αποτελέσματα: το 100% των επιτυχόντων παίρνει πτυχίο και έχουν αρκετά υψηλά ποσοστά στην αναλυτική τους βαθμολογία. Μέσω της εντατικής προετοιμασία, στενής καθοδήγησης και υψηλής ποιότητας οδηγιών, έχουμε βοηθήσει τους μαθητές μας να επιτύχουν και να διαπρέψουν στους υψηλότερους εκπαιδευτικούς τους στόχους.

Εξειδίκευση και καινοτομία

Η εξειδίκευση και καινοτομία είναι στο DNA μας. Συνεχώς επενδύουμε στις νέες μεθόδους εκπαίδευσης για να κάνουμε την εμπειρία της εκμάθησης μιας ξένης γλώσσας, αξέχαστη. Είμαστε περήφανοι που ανεβάζουμε το επίπεδο της εκπαίδευσης ψηλότερα.

Συναρπαστικοί τρόποι μάθησης

Τα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ παρέχουν πλήρες πρόγραμμα εξωσχολικών δραστηριοτήτων για να παρέχουν στους μαθητές μας την τέλεια ισορροπία εκμάθησης μιας ξένης γλώσσας με την αξιομνημόνευτη εξωσχολική εμπειρία.

40 χρόνια εμπειρίας

Το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ είναι ένας από τους ηγέτες των κέντρων ξένων γλωσσών. Ιδρύθηκε το 1978 και έχει βοηθήσει πάνω από 10.000 μαθητές να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Μάθετε ξένες γλώσσες σε εμάς, γνωρίζοντας ότι το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ σας ενημερώνει καθημερινά για την πρόοδο του παιδιού σας.

Για να σας παρέχουμε την καλύτερη online εμπειρία, χρησιμοποιούμε cookies.